Вашият успех е нашето вдъхновение

"Стоик 11" е основана през 2012 година. Занимаваме се с финансово консултиране и бизнес анализи. В екипа работят специалисти, специализирани в областта на гранд-финансиране по Европейско програми, банково кредитиране и Business intelligence (BI).

Имаме отворена култура, в която всеки споделя идеи и мнения. Вярваме, че в успешна компания, служителите винаги насърчават и подкрепят здравословния бизнес  растеж.

БИЗНЕС СТРАТЕГИЯТА

ни е средството, чрез което се стремим да  постигнем желаните цели. Подход, който обединява най-доброто от финансовото планиране и най-доброто от управление на инвестициите. 

НАШАТА МИСИЯ

 Избрали сме да бъдем изключително ефективна, модерна, и бързо развиваща се организация, като поддържаме устойчива мрежа от клиенти и партньори и заедно да създаваме взаимна добавена стойност.  

НАШАТА ВИЗИЯ

Ние се стремим Стоик 11  да е компания , която постига устойчив и качествен растеж.  Да вдъхваме моменти на оптимизъм и щастие.  Да създаваме стойност и да променяме света около нас към по-добро.

Нашите ценности

• Работим като едно цяло: Вярваме в силата на екипа и Сътрудничество които допринасят за постигане на резултатите.
• Страст: Да сме отдадени и в сърцето, и в ума си в това което правим.
• Автентичност: Да работим почтено и да правим това, което е в синхрон с нашите ценности.
• Стремеж към съвършенство: Да впечатляваме със страстта, която влагаме и бързината, с която постигаме успешни резултати.
• Учение: Да  се вслушаме и да сме любознателни.
• Почтеност: Да бъдем истински и верни на себе си.

Нашите предимства
Поглед от ваша страна

Харесвам услугите на Стоик 11, защото са гъвкави, бързи и съсредочени към постигане на резултати.  Всичко, което предоставиха, беше много повече от очакванията ми.

Александър Йовчев

Старши Linux администратор в Адастра България АД

Целия екип на  са гъвкави, бързи и съсредочени към постигане на резултати. 

Румяна Ангелава

Земеделски производител

Винаги е добре да се работи с приятелски настроени и възпитани хора. Екипа Стоик 11  е просто невероятен! Познава работата си много добре и наистина   специализиран  е в управление на европроекти.

Ивелина Стоянова